Best books

Archives

Dag zonder einde (De Geus Spanning) (Dutch Edition) by Jerker Virdborg,Edith Sysbesma

By Jerker Virdborg,Edith Sysbesma

Op dagen dat de zomer op zijn heetst is, als de lucht stilstaat, lijkt het alsof de wereld zijn adem inhoudt. Op zo’n zinderende dag legt een guy aan met zijn boot op het eiland Trinisla, nabij de Zweedse kust. De achterdocht van eilander Johan en de belangstelling van de zusjes Lina en Anne brengen rooster in touch met de onbekende guy, wiens boot gemaakt lijkt van een onbekend materiaal. De zusjes gaan op onderzoek uit en stuiten op een aantal onverklaarbare zaken. Is het de hitte die iedereen parten speelt of is het het start van een nachtmerrie?

Show description

Read or Download Dag zonder einde (De Geus Spanning) (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Zionoco (Ulysses klassieken) (Dutch Edition)

Rabbijn Sol Mayer, leidsman van een grote New-Yorkse synagoge, wordt verliefd op een niet-joodse zangeres. Hij is getrouwd, maar de liefde is sterker dan de belofte zijn echtgenote te dienen. De liefde blijft niet geheim en berooft Sol van zijn huwelijk, synagoge, huis en salaris. Een reis naar de berg Zionoco in het Amazonegebied moet Sol de rust geven waarnaar hij uiteindelijk verlangt.

De kinderkaravaan (Ploegsma kinder- & jeugdboeken) (Dutch Edition)

In 1844 trokken zeven kinderen helemaal alleen door het verre westen van Noord-Amerika, dat toen nog een gevaarlijke, ruige wildernis was once. Ze waren op weg naar Oregon. Het werd een barre tocht langs ongebaande wegen, door hagel- en sneeuwstormen. Ze hadden geen voedsel en geen water, en 's nachts in de duisternis gloeiden de ogen van wolven.

Een droomjeugd (Dutch Edition)

In Een droomjeugd beschrijft Catherine Millet haar kindertijd, in een poging te begrijpen hoe ze iemand is geworden die voortdurend particular onder woorden wil brengen wat ze ziet, gedreven door een volkomen onbevooroordeelde nieuwsgierigheid. Millet is opgegroeid met ouders die dagelijks ruziemaakten, en die omgeving van geestelijk geweld heeft haar voor het leven gevormd.

Additional resources for Dag zonder einde (De Geus Spanning) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.82 of 5 – based on 23 votes

Comments are closed.