Best books

Archives

Dans van vlammen (Dans van schaduwen) (Dutch Edition) by Yelena Black,Mariëtte van Gelder

By Yelena Black,Mariëtte van Gelder

"Dans van Schaduwen is een wilde dans die je buiten adem achterlaat, terwijl je snakt naar méér. Ik kon het niet wegleggen."- Alex Flinn, number 1 NYT bestselling writer of BEASTLY and DIVA

Vanessa is een van de gelukkigen die voor de Royal courtroom Ballet corporation auditie magazine doen. Deze droom wordt een nachtmerrie wanneer Vanessa bedreigd wordt door de Lyric Elite: zij geven haar de opdracht om de wedstrijd te winnen en de Royal court docket Ballet corporation te infiltreren om een duister genootschap op te sporen. Vanessa danst alsof haar leven ervan afhangt, maar niet voor de Lyric Elite. Ze danst om haar vermiste zus Margaret weer terug te vinden.

Show description

Read or Download Dans van vlammen (Dans van schaduwen) (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Zionoco (Ulysses klassieken) (Dutch Edition)

Rabbijn Sol Mayer, leidsman van een grote New-Yorkse synagoge, wordt verliefd op een niet-joodse zangeres. Hij is getrouwd, maar de liefde is sterker dan de belofte zijn echtgenote te dienen. De liefde blijft niet geheim en berooft Sol van zijn huwelijk, synagoge, huis en salaris. Een reis naar de berg Zionoco in het Amazonegebied moet Sol de rust geven waarnaar hij uiteindelijk verlangt.

De kinderkaravaan (Ploegsma kinder- & jeugdboeken) (Dutch Edition)

In 1844 trokken zeven kinderen helemaal alleen door het verre westen van Noord-Amerika, dat toen nog een gevaarlijke, ruige wildernis was once. Ze waren op weg naar Oregon. Het werd een barre tocht langs ongebaande wegen, door hagel- en sneeuwstormen. Ze hadden geen voedsel en geen water, en 's nachts in de duisternis gloeiden de ogen van wolven.

Een droomjeugd (Dutch Edition)

In Een droomjeugd beschrijft Catherine Millet haar kindertijd, in een poging te begrijpen hoe ze iemand is geworden die voortdurend particular onder woorden wil brengen wat ze ziet, gedreven door een volkomen onbevooroordeelde nieuwsgierigheid. Millet is opgegroeid met ouders die dagelijks ruziemaakten, en die omgeving van geestelijk geweld heeft haar voor het leven gevormd.

Additional info for Dans van vlammen (Dans van schaduwen) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.92 of 5 – based on 9 votes

Comments are closed.