Best books

Archives

De kleine overstappen naar Windows 8 voor dummies (Dutch by Andy Rathbone,Maria Heesen,Hans van ter Toolen

By Andy Rathbone,Maria Heesen,Hans van ter Toolen

Heb jij home windows eight aangeschaft, maar raak je helemaal de weg kwijt? Geen paniek! Dit boekje is speciaal geschreven voor iedereen die al bekend is met home windows, maar wel een handje geholpen wil worden bij de overstap naar home windows eight. Bovendien wordt er aandacht besteed aan splinternieuwe functies, van het vernieuwde startscherm tot nieuwe diensten als SkyDrive en de Window shop voor apps. Dit boek is ook geschikt voor desktop- en tabletgebruikers én voor alle edities van home windows 8.
Andy Rathbone schreef alle eerdere edities van home windows voor Dummies: het bestverkochte computerboek ooit.

Show description

Read or Download De kleine overstappen naar Windows 8 voor dummies (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Zionoco (Ulysses klassieken) (Dutch Edition)

Rabbijn Sol Mayer, leidsman van een grote New-Yorkse synagoge, wordt verliefd op een niet-joodse zangeres. Hij is getrouwd, maar de liefde is sterker dan de belofte zijn echtgenote te dienen. De liefde blijft niet geheim en berooft Sol van zijn huwelijk, synagoge, huis en salaris. Een reis naar de berg Zionoco in het Amazonegebied moet Sol de rust geven waarnaar hij uiteindelijk verlangt.

De kinderkaravaan (Ploegsma kinder- & jeugdboeken) (Dutch Edition)

In 1844 trokken zeven kinderen helemaal alleen door het verre westen van Noord-Amerika, dat toen nog een gevaarlijke, ruige wildernis used to be. Ze waren op weg naar Oregon. Het werd een barre tocht langs ongebaande wegen, door hagel- en sneeuwstormen. Ze hadden geen voedsel en geen water, en 's nachts in de duisternis gloeiden de ogen van wolven.

Een droomjeugd (Dutch Edition)

In Een droomjeugd beschrijft Catherine Millet haar kindertijd, in een poging te begrijpen hoe ze iemand is geworden die voortdurend precise onder woorden wil brengen wat ze ziet, gedreven door een volkomen onbevooroordeelde nieuwsgierigheid. Millet is opgegroeid met ouders die dagelijks ruziemaakten, en die omgeving van geestelijk geweld heeft haar voor het leven gevormd.

Additional resources for De kleine overstappen naar Windows 8 voor dummies (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.17 of 5 – based on 5 votes

Comments are closed.