Best books

Archives

De kleine SEO voor Dummies (Dutch Edition) by Mark Jansen

By Mark Jansen

Vol tips en tips voor een goede zichtbaarheid in zoekmachines

Om meer bezoekers op jouw web site te krijgen, is het van groot belang dat jouw website zichtbaar is in zoekmachines. Dit boekje staat vol information en technieken waarmee je de vindbaarheid van jouw web site aanzienlijk kan verbeteren. Je leest hoe zoekmachines precies werken en hoe je hoog eindigt in Googles lijst van zoekresultaten. Maar ook welk woordgebruik je op je pagina moet gebruiken, hoe je een goede gebruikerservaring voor je bezoeker creëert en ervoor zorgt dat web pages naar jouw website gaan linken.

Over de auteur
Mark Jansen helpt bedrijven en organisaties met het verbeteren van hun on-line vindbaarheid en het aantrekken van meer bezoekers. Eerder schreef hij Zoekmachinemarketing en Google Marketing.

Show description

Read Online or Download De kleine SEO voor Dummies (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Zionoco (Ulysses klassieken) (Dutch Edition)

Rabbijn Sol Mayer, leidsman van een grote New-Yorkse synagoge, wordt verliefd op een niet-joodse zangeres. Hij is getrouwd, maar de liefde is sterker dan de belofte zijn echtgenote te dienen. De liefde blijft niet geheim en berooft Sol van zijn huwelijk, synagoge, huis en salaris. Een reis naar de berg Zionoco in het Amazonegebied moet Sol de rust geven waarnaar hij uiteindelijk verlangt.

De kinderkaravaan (Ploegsma kinder- & jeugdboeken) (Dutch Edition)

In 1844 trokken zeven kinderen helemaal alleen door het verre westen van Noord-Amerika, dat toen nog een gevaarlijke, ruige wildernis used to be. Ze waren op weg naar Oregon. Het werd een barre tocht langs ongebaande wegen, door hagel- en sneeuwstormen. Ze hadden geen voedsel en geen water, en 's nachts in de duisternis gloeiden de ogen van wolven.

Een droomjeugd (Dutch Edition)

In Een droomjeugd beschrijft Catherine Millet haar kindertijd, in een poging te begrijpen hoe ze iemand is geworden die voortdurend designated onder woorden wil brengen wat ze ziet, gedreven door een volkomen onbevooroordeelde nieuwsgierigheid. Millet is opgegroeid met ouders die dagelijks ruziemaakten, en die omgeving van geestelijk geweld heeft haar voor het leven gevormd.

Extra info for De kleine SEO voor Dummies (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.29 of 5 – based on 16 votes

Comments are closed.