Best books

Archives

De overgang als bron van kracht (Dutch Edition) by Christiane Northrup,Judith E. Barrington,Tejo Zadel,Aad van

By Christiane Northrup,Judith E. Barrington,Tejo Zadel,Aad van der Kooij

Christiane Northrup laat in 'De overgang als bron van kracht' zien welke veranderingen vrouwen tijdens de menopauze kunnen verwachten en hoe de overgang een nieuwe fase van innerlijke ontwikkeling kan inluiden.
Northrup onderzocht het verband tussen de overgang en het emotionele en spirituele leven van vrouwen. De overgang is een natuurlijk second om keuzes te maken. Het maken van de juiste keuzes, bijvoorbeeld op het gebied van relaties, werk of voeding, is allesbepalend voor het vinden van geluk en het
behouden van de gezondheid.
'De overgang als bron van kracht' bevat veel praktische informatie:
• alles wat je zou moeten weten over het start van de overgang
• je geheugen, stemming en slaappatroon tijdens de overgang
• hormoontherapie en andere mogelijkheden
• overgang en seksualiteit: de mythes en de feiten.

Show description

Read or Download De overgang als bron van kracht (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Zionoco (Ulysses klassieken) (Dutch Edition)

Rabbijn Sol Mayer, leidsman van een grote New-Yorkse synagoge, wordt verliefd op een niet-joodse zangeres. Hij is getrouwd, maar de liefde is sterker dan de belofte zijn echtgenote te dienen. De liefde blijft niet geheim en berooft Sol van zijn huwelijk, synagoge, huis en salaris. Een reis naar de berg Zionoco in het Amazonegebied moet Sol de rust geven waarnaar hij uiteindelijk verlangt.

De kinderkaravaan (Ploegsma kinder- & jeugdboeken) (Dutch Edition)

In 1844 trokken zeven kinderen helemaal alleen door het verre westen van Noord-Amerika, dat toen nog een gevaarlijke, ruige wildernis was once. Ze waren op weg naar Oregon. Het werd een barre tocht langs ongebaande wegen, door hagel- en sneeuwstormen. Ze hadden geen voedsel en geen water, en 's nachts in de duisternis gloeiden de ogen van wolven.

Een droomjeugd (Dutch Edition)

In Een droomjeugd beschrijft Catherine Millet haar kindertijd, in een poging te begrijpen hoe ze iemand is geworden die voortdurend distinct onder woorden wil brengen wat ze ziet, gedreven door een volkomen onbevooroordeelde nieuwsgierigheid. Millet is opgegroeid met ouders die dagelijks ruziemaakten, en die omgeving van geestelijk geweld heeft haar voor het leven gevormd.

Additional info for De overgang als bron van kracht (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.96 of 5 – based on 46 votes

Comments are closed.